Motorrijles
Motorrijles

Motorrijles Den Haag

Heb je altijd al willen leren motorrijden in Den Haag? Bij Motorrijschool Easydriving helpen we je graag op weg naar het motorrijbewijs. Onze ervaren instructeurs leren je alles wat je moet weten om zelfverzekerd en veilig de weg op te gaan.

We maken gebruik van moderne motoren en bieden flexibele lesmomenten aan, zodat je de rijlessen kunt inpassen in je drukke schema. Kies voor kwaliteit en veiligheid en start vandaag nog met je motorrijlessen bij Motorrijschool Easydriving in Den Haag.

Waarom Easydriving?

 • Binnen 4 weken examen

 • Hoog slagingspercentage

 • Betaling in termijnen
 • Flexibele rijles tijden
 • Gratis AVB herexamen

 • 99,5% beveelt ons aan
 • Beoordeling van 9,6

Motorrijles pakketten

motorrijlessen Den Haag

Tijdelijke ACTIE!!

 • 10 rijlessen à 60 minuten

 • Gratis AVB herexamen t.w.v. €199,-

 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-

 • Gratis proefles t.w.v. €40,-

 • Gratis alle benodigde motorkleding lenen

 • Binnen 4 weken examen

 • Hoog slaginspercentage

 • Vooraf gekochte CBR examens

649,-

€449,-

Motorrijles in Den Haag

All-in pakket

 • 12 rijlessen à 60 minuten

 • AVD praktijkexamen t.w.v. €299,-

 • AVB praktijkexamen t.w.v. €199,-

 • Binnen 4 weken examen

 • Gratis AVB herexamen t.w.v. €199,-

 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-
 • Gratis proefles t.w.v. €40,-

 • Gratis alle benodigde motorkleding lenen

1399,-

€999,-

Motorrijschool Den Haag

Easy large pakket

 • 20 rijlessen à 60 minuten

 • AVD praktijkexamen t.w.v. €299,-

 • AVB praktijkexamen t.w.v. €199,-

 • Binnen 4 weken examen

 • Gratis AVB herexamen t.w.v. €199,-

 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-
 • Gratis proefles t.w.v. €40,-

 • Gratis alle benodigde motorkleding lenen

1799,-

€1499,-

Motorrijschool Den Haag

Motorrijschool Den Haag is dé plek voor jou als je op zoek bent naar professionele rijles in de regio Den Haag. Onze ervaren instructeurs staan klaar om jou alles te leren wat je nodig hebt om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan. Bij onze motorrijschool krijg je persoonlijke aandacht en kun je rekenen op flexibele lesmomenten. Zo kun je op je eigen tempo leren en je rijbewijs halen wanneer het jou uitkomt.

Naast rijlessen voor het motorrijbewijs, bieden we ook vervolglessen aan voor mensen die al in het bezit zijn van een motorrijbewijs. Zo kun je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld het behalen van een rijbewijs voor een groter motorrijtuig of het verfrissen van je rijvaardigheid. Kies voor kwaliteit en kies voor Motorrijschool Easydriving voor de beste motorrijles in Den Haag en omstreken. Wij helpen je graag op weg naar het motorrijbewijs!

*Een proefles bij EASYdriving is gratis, tenzij je besluit niet verder te gaan bij onze motorrijschool Den Haag, dan betaal je € 40,-

Motorrijles Den Haag – Motorrijbewijs in 4 weken in Den Haag

Als je op zoek bent naar een snelle manier om je motorrijbewijs te behalen, dan is onze rijschool in Den Haag de perfecte keuze voor jou. Wij bieden een unieke cursus aan waarmee je binnen 4 weken je motorrijbewijs kunt behalen. Dit betekent dat je snel op de weg kunt zijn en de vrijheid en flexibiliteit kunt ervaren die een motorrijbewijs biedt.

Onze rijschool in Den Haag is erkend door de CBR en biedt professionele instructeurs die jou de vaardigheden leren die nodig zijn om veilig te rijden. Wij hebben jarenlange ervaring in het opleiden van rijders en weten precies hoe we je moeten voorbereiden voor het praktijkexamen.

Onze cursus is efficiënt ontworpen zodat jij in staat bent om in zo korte tijd als 4 weken, te slagen voor je praktijkexamen en dus je motorrijbewijs in bezit te krijgen. Bovendien bieden wij flexibiliteit in de lesuren, zodat je deze kunt inplannen naar eigen vermogen. Zo kan je de cursus volgen naast bijvoorbeeld je werk of studies.

Met onze snelle cursus kun je je theorie en praktijk examen in één keer afleggen, zodat je snel op de weg kunt zijn en de vrijheid en flexibiliteit kunt ervaren die een motorrijbewijs biedt. Onze rijschool in Den Haag staat garant voor een efficiënte en professionele opleiding, waardoor jij binnen 4 weken je motorrijbewijs in bezit hebt.

Schrijf je vandaag nog in voor onze snelle cursus in Den Haag en behaal binnen 4 weken je motorrijbewijs. Je zult merken dat onze snelle en efficiënte aanpak je opleiding veel sneller en gemakkelijker maakt dan andere opleidingen. Neem contact met ons op en start binnenkort met je motorrijles Den Haag!

Gratis proefles bij de beste motorrijschool in Den Haag

Kortom, ben jij op zoek naar een motorrijschool in Den Haag die jou de ultieme rijbeleving kan bieden? Zoek niet verder, want wij zijn hier om jou een onvergetelijke proefles aan te bieden. Door een proefles te nemen bij ons, krijg jij de unieke mogelijkheid om te ervaren hoe het is om op een motor te zitten en de weg op te rijden. Je zult niet alleen de controle voelen over de motor, maar ook de vrijheid en de adrenaline die het rijden op een motor met zich meebrengt.

Onze proefles biedt jou niet alleen de kans om te rijden, maar ook om al jouw vragen te stellen aan onze professionele en ervaren instructeurs. Onze instructeurs zijn er om jou te helpen bij het leren van de juiste technieken en het verbeteren van jouw rijvaardigheid. Door een proefles te nemen, krijg jij direct een gevoel bij onze motorrijschool en onze instructeurs.

Wanneer jij besluit om voor jouw motorrijbewijs te gaan, zal de instructeur die jij tijdens de proefles ontmoet, jouw vaste instructeur zijn. Dit geeft jou de kans om direct jouw wensen en verwachtingen met hem of haar door te nemen en zo een persoonlijke en op maat gemaakte leservaring te krijgen.

Boek nu een proefles bij de beste motorrijschool in Den Haag. Dit kan gemakkelijk door het formulier op onze website in te vullen. Onze motorrijlessen worden gegeven in Den Haag en omgeving. Meld je aan voor een proefles en ervaar zelf waarom wij de beste motorrijschool zijn. Ben je benieuwd naar wat klanten van EASYdriving motorrijles Den Haag vinden? bijna alle klanten (99,5%) raden ons aan. Lees de beoordelingen om meer te weten te komen.

Schrijf je in voor een gratis proefles!

Proefles motorrijles Den Haag

Op zoek naar een goede motorrijschool in Den Haag?

 • In eigen tempo
 • Flexibele rijles tijden
 • Eén vaste instructeur
 • 99,5% beveelt ons aan
 • Beoordeling van 9,6
 • Met examengarantie
Betaalwijze Extra kosten
Proefles Gratis
iDeal Gratis
In termijnen Gratis
Bankoverschrijving Gratis
Prijzen rijbewijs A
10 lessen vervolgpakket €550,-
Praktijkexamen AVD €299,-
Praktijkexamen AVB €199,-
Online theorie €59,-
Losse rijles per 60 minuten €58,-
Herexamen AVB €0,-
Lestijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-21:00
Donderdag 09:00-21:00
Vrijdag 09:00-21:00
Zaterdag 09:00-21:00
Zondag 10:00-18:00

Dit zijn de meest gestelde vragen

Welke rijopleidingen kan ik volgen?

Bij motorrijschool Easydriving in Den haag volg je de volgende rijopleidingen: auto, motor, aanhangwagen en theoriecursus.

Is het mogelijk om een gratis proefrijles te volgen?

Ja, de proefles kost eenmalig 30 euro, maar is gratis als je besluit om bij motorrijschool Den haag te lessen. Dit wordt dan verrekend in jouw pakketprijs. Via onze website kun je je eenvoudig aanmelden voor een gratis proefles.

Kan ik rijlessen in mijn eigen tempo volgen?

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen motorrijles krijgen in hun eigen tempo en dat de rijlessen voldoen aan hun wensen. Hier houden onze rijinstructeurs dan ook altijd rekening mee.

Kan ik betalen in termijnen bij Easydriving?

Ja, bij rijschool Easydriving is het mogelijk om gespreid te betalen. Wij rekenen verder geen administratie- of inschrijfkosten.

Na motorrijbewijs halen in Den Haag veilig op weg

Motorrijders veilig en vol zelfvertrouwen de weg op sturen: dat is het doel van EASYdriving. Wanneer je lessen volgt bij onze motorrijschool Den Haag werken wij samen aan jouw rijvaardigheid, zelfvertrouwen en het inzicht in het verkeer. Door de persoonlijke aandacht die jij krijgt tijdens jouw motorrijlessen, zorgen we ervoor dat je op een fijne manier jouw motorrijbewijs in Den Haag haalt én dat je veilig en vertrouwd zelf de weg op kunt. Na het behalen van jouw motorrijbewijs in Den Haag kun je gaan genieten van een hoop mooie en veilige kilometers. Het begint pas echt wanneer je dat papiertje op zak hebt en er klaar voor bent om zelfstandig de weg op te gaan op de motor. Begint het al te kriebelen en wil jij graag op de motor stappen? Neem contact met ons op en volg jouw motorrijlessen bij Rijschool EASYdriving.

Motorrijles waar en wanneer het jou uitkomt

Bij EASYdriving motorrijschool Den Haag kun je zes dagen per week motorrijles volgen. We gaan de weg op tussen 8.00 en 21.00 uur, zodat jij ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds kunt oefenen op jouw motorrijvaardigheid. Handig, wanneer jij je motorrijlessen moet plannen naast jouw werk of opleiding. EAsYdriving is flexibel in het geven van motorrijlessen in Den Haag en omgeving. We halen je op en brengen je terug op een locatie in de stad of in de buurt ervan. Je rijbewijs halen in Den Haag is nog nooit zo makkelijk geweest.

Motorrijles in Den Haag van hoog niveau

Je volgt al jouw lessen bij dezelfde instructeur. Eén die serieus is en eerlijk. Wel zo fijn, om drie redenen:

 • 1. Jij gaat altijd veilig en vertrouwd de weg.
 • 2. Hij geeft aan wat je goed doet én waarop je nog even moet trainen.
 • 3. De instructeur zorgt voor een fijne sfeer, zodat jij op je gemak bent tijdens de motorrijles.

Onze motorrijlessen worden gegeven door professionals en zijn standaard van zeer hoog niveau. Het gaat tijdens de motorrijles niet alleen om jouw rijvaardigheden, maar om alle zaken die bij motorrijden horen. Zo leer je veel over kleding en bescherming, veiligheid op de weg en over motoren. zodat jij straks veilig en prettig de weg op kunt. Bij EASYdriving motorrijschool Den Haag is het belangrijk dat je ook na het halen van jouw motorrijbewijs vol zelfvertrouwen en veilig kunt rijden.

Motorrijles Den Haag

Wat begonnen is als passie hebben wij omgezet naar onze motorrijschool, omdat wij willen dat iedereen kennis maakt met het genot van motor rijden, de vrijheid die je daarmee ervaart krijg je nergens anders. Dus wil jij ook van die vrijheid genieten en lekker touren op de motor, meld je nu aan voor een gratis proefles! Dan kun je snel bij een van onze ervaren motorrijinstructeurs beginnen met jouw motorrijlessen.

Hoe oud moet ik zijn voor rijles en rijexamen motor?

Wanneer je mag beginnen met motorrijlessen en het praktijkexamen voor uw motorrijbewijs, hangt af van uw leeftijd en rijervaring. En van het vermogen van de motor.

Motorrijbewijs halen in den haag

Hoe lang is een motorrijbewijs geldig: maximaal 10 jaar.

Vanaf welke leeftijd mag je motor theorie doen: 17 jaar.

Je mag vanaf 17 jaar beginnen met rijlessen.

Vanaf welke leeftijd mag je praktijkexamen doen: 18 jaar.

Leeftijd en Motorrijbewijs

 • A1 categorie: 18 jaar en ouder. Maximaal vermogen 11 kW of 15 pk/125 cc
 • A2 categorie: 20 jaar en ouder. Maximaal vermogen 35 kW of 47 pk
 • A categorie: 24 jaar en ouder. (onbeperkt vermogen)
 • A-rijbewijs met code 80. Minimaal leeftijd 21 jaar.

CODE 80: haal je voor je 24ste je A motorrijbewijs. Dan krijg je code 80 op je rijbewijs. Na 2 jaar vervalt code 80 automatisch of wanneer je 24 wordt.

Onze motorrijschool is actief in Den Haag en omgeving. Wil je motorrijlessen volgen in Den Haag of één van de andere steden? Meld je dan snel aan. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende motor rijlespakketten. Hierbij is het praktijkexamen altijd inbegrepen (AVB en AVD).

CBR logo
2todrive logo
DigiD
Klantenvertellen

Beoordeling door klanten: 9.9/10 – 252 beoordelingen

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 133 beoordelingen
js_loader
Ga naar de bovenkant