Motorrijles Delft
Motorrijles

Motorrijschool Delft

Veilig leren motorrijden in jouw eigen tempo doe je bij EASYdriving Motorrijschool Delft. Ons doel is jou veilig en vol zelfvertrouwen de weg op te sturen, nadat jij bij ons je motorrijbewijs hebt gehaald. Het voordeel van rijlessen bij onze motorrijschool Delft is dat het rijlespakket op jou wordt aangepast: tijdens een gratis proefles bepaal jij samen met je rijinstructeur welk aantal lessen jij nodig hebt. Zo zorgen we dat jij ontspannen leert motorrijden en zo snel mogelijk slaagt voor je examen. Ben jij op zoek naar de juiste rijschool om jouw motorrijbewijs te halen? EASYdriving Motorrijschool Delft is de juiste partij voor jou.

Waarom Easydriving?

 • Gratis herexamen
 • Betaling in termijnen
 • Flexibele rijles tijden
 • Eén vaste instructeur
 • 99,5% beveelt ons aan
 • Beoordeling van 9,6
 • Rijlessen van 60 min

Rijlespakketten

motorrijlessen

Easy small pakket

 • 10 rijlessen à 60 minuten

 • AVD praktijkexamen t.w.v. €289,-

 • AVB praktijkexamen t.w.v. €189,-

 • Gratis AVB herexamen t.w.v. €189,-

 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-
 • Gratis proefles t.w.v. €30,-

1099,-

€999,-

Proefles aanvragen
motorrijles met Easydriving

Easy medium pakket

 • 20 rijlessen à 60 minuten

 • AVD praktijkexamen t.w.v. €289,-

 • AVB praktijkexamen t.w.v. €189,-

 • Gratis AVB herexamen t.w.v. €189,-

 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-
 • Gratis proefles t.w.v. €30,-

1599,-

€1499,-

Proefles aanvragen
motor

Easy large pakket

 • 30 rijlessen à 60 minuten

 • AVD praktijkexamen t.w.v. €289,-

 • AVB praktijkexamen t.w.v. €189,-

 • Gratis AVB herexamen t.w.v. €189,-

 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-
 • Gratis proefles t.w.v. €30,-

2199,-

€1949,-

Proefles aanvragen

Waarom motorrijlessen bij EASYdriving in Delft?

EASYdriving is de beste motorrijschool in Delft. Van alle cursisten beveelt 99,5% EASYdriving aan. Dat onze klanten zo tevreden zijn, komt door onze gedreven instructeurs, flexibiliteit en de ontspannen, leerzame lessen. De instructeur die jij leert kennen bij de proefles is jouw vaste instructeur tot jij je motorrijbewijs haalt. Tijdens de rijlessen richten we ons niet alleen op jouw rijvaardigheden, maar leer je ook de belangrijke dingen die verder bij het motorrijden horen. Veiligheid op de weg, de werking motoren en beschermende kleding: onderwerpen die tijdens de motorrijles in Delft voorbij komen. Volg jij rijlessen bij EASYdriving dan weet je zeker dat jij, na het behalen van je motorrijbewijs, veilig de weg op gaat.

Kosten rijlespakket motorrijschool Delft

Om te bepalen welk rijlespakket het beste bij jou past, is het een goed plan om eerst een gratis proefles te boeken. De rijinstructeur kan dan goed zien wat jij al kunt. Aan de hand van zijn of haar bevindingen bepalen jullie samen welke van onze rijlespakketten het best bij jou past. Een pakket motorrijlessen in Delft is er al vanaf € 999,- euro. Het rijlespakket bevatten alles wat jij nodig hebt om je rijbewijs te halen: de proefles, zestien tot vijfendertig rijlessen, theorie- en praktijkexamen en wanneer nodig een gratis herexamen. Je wordt dus achteraf nooit verrast door hogere kosten. Is het voor jou lastig een pakket in één keer te betalen? Dan kun je gebruik maken van de mogelijkheid om in drie termijnen te betalen.

Boek je eerste motorrijles Delft

Bij motorrijschool EASYdriving in Delft draait het om veilig en vertrouwd motorrijden. Dat is ook de reden dat jij alle lessen bij dezelfde instructeur volgt. Een eigen rijinstructeur voelt vertrouwd en weet precies waarin jij goed bent en welke punten aandacht nodig hebben. Sta je al te popelen om motorrijles in Delft te volgen? Boek dan direct je proefles door dit formulier in te vullen. De proefles is gratis, tenzij je besluit verder te gaan bij een andere rijschool dan EASYdriving motorrijschool Delft. In dat geval betaal je € 30,-. Bespreek tijdens deze les jouw wensen en verwachtingen en informeer naar welk rijlespakket het beste bij jou past.

Snel en veilig je motorrijbewijs halen in Delft

Kies jij voor motorrijles bij EASYdriving in Delft? Dan merk je al snel dat wij een flexibele rijschool zijn. Met jouw vaste instructeur plan je de lessen in op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Je kunt je motorrijles Delft zes dagen per week rijden tussen 9.00 en 21.00 uur. Zo is er altijd wel een moment in de week dat jij kunt lessen. Wij halen je thuis of bij je werk op en zetten je natuurlijk weer af. Onze rijlessen duren altijd een uur en daarin krijg jij de nodige persoonlijke aandacht. Cursist Sebastiaan: “Mijn rijinstructeur is iemand die je op je gemak stelt, met wie je kan lachen, maar hij kan ook streng zijn. Hij wil dat jij goed leert rijden. Bij EASYdriving motorrijschool haal je niet alleen je motorrijbewijs, maar leg je een stevige basis voor de komende jaren als weggebruiker.” Wil jij je motorrijbewijs halen en woon of werk je in Delft? Neem dan snel contact op met rijschool EASYdriving.

Schrijf je in voor een gratis proefles!

Proefles motorrijles

Op zoek naar een goede motorrijschool in Delft?

 • In eigen tempo
 • Flexibele rijles tijden
 • Eén vaste instructeur
 • 99,5% beveelt ons aan
 • Beoordeling van 9,6
 • Met examengarantie
Betaalwijze Kosten
Proefles Gratis
iDeal Gratis
In termijnen Gratis
Bankoverschrijving Gratis
Herexamen AVB €0,-
Online theorie €59,-
Rijles 60 minuten €50,-
Praktijkexamen AVB €189,-
Praktijkexamen AVD €289,-
Lestijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-21:00
Donderdag 09:00-21:00
Vrijdag 09:00-21:00
Zaterdag 09:00-21:00

Dit zijn de meest gestelde vragen

Welke rijopleidingen kan ik volgen?

Bij motorrijschool Easydriving in Delft volg je de volgende rijopleidingen: auto, motor, aanhangwagen en theoriecursus.

Is het mogelijk om een gratis proefrijles te volgen?

Ja, de proefles kost eenmalig 30 euro, maar is gratis als je besluit om bij motorrijschool Delft te lessen. Dit wordt dan verrekend in jouw pakketprijs. Via onze website kun je je eenvoudig aanmelden voor een gratis proefles.

Kan ik rijlessen in mijn eigen tempo volgen?

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen motorrijles krijgen in hun eigen tempo en dat de rijlessen voldoen aan hun wensen. Hier houden onze rijinstructeurs dan ook altijd rekening mee.

Kan ik in termijnen betalen bij Easydriving?

Ja, bij rijschool Easydriving is het mogelijk om gespreid te betalen. Wij rekenen verder geen administratie- of inschrijfkosten.

Na motorrijbewijs halen in Delft veilig de weg op

Motorrijders veilig en vol zelfvertrouwen de weg op sturen: dat is het doel van EASYdriving. Wanneer je lessen volgt bij onze motorrijschool Delft werken wij samen aan jouw rijvaardigheid, zelfvertrouwen en het inzicht in het verkeer. Door de persoonlijke aandacht die jij krijgt tijdens jouw motorrijlessen, zorgen we ervoor dat je op een fijne manier jouw motorrijbewijs in Delft haalt én dat je veilig en vertrouwd zelf de weg op kunt. Na het behalen van jouw motorrijbewijs in Delft kun je gaan genieten van een hoop mooie en veilige kilometers. Het begint pas echt wanneer je dat papiertje op zak hebt en er klaar voor bent om zelfstandig de weg op te gaan op de motor. Begint het al te kriebelen en wil jij graag op de motor stappen? Neem contact met ons op en volg jouw motorrijlessen bij Rijschool EASYdriving.

Motorrijles waar en wanneer het jou uitkomt

Bij EASYdriving motorrijschool Delft kun je zes dagen per week motorrijles volgen. We gaan de weg op tussen 8.00 en 21.00 uur, zodat jij ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds kunt oefenen op jouw motorrijvaardigheid. Handig, wanneer jij je motorrijlessen moet plannen naast jouw werk of opleiding. EAsYdriving is flexibel in het geven van motorrijlessen in Delft en omgeving. We halen je op en brengen je terug op een locatie in de stad of in de buurt ervan. Je rijbewijs halen in Delft is nog nooit zo makkelijk geweest.

Motorrijles in Delft van hoog niveau

Je volgt al jouw lessen bij dezelfde instructeur. Eén die serieus is en eerlijk. Wel zo fijn, om drie redenen:

1. Jij gaat altijd veilig en vertrouwd de weg.
2. Hij geeft aan wat je goed doet én waarop je nog even moet trainen.
3. De instructeur zorgt voor een fijne sfeer, zodat jij op je gemak bent tijdens de motorrijles.

Onze motorrijlessen worden gegeven door professionals en zijn standaard van zeer hoog niveau. Het gaat tijdens de motorrijles niet alleen om jouw rijvaardigheden, maar om alle zaken die bij motorrijden horen. Zo leer je veel over kleding en bescherming, veiligheid op de weg en over motoren. zodat jij straks veilig en prettig de weg op kunt. Bij EASYdriving motorrijschool Delft is het belangrijk dat je ook na het halen van jouw motorrijbewijs vol zelfvertrouwen en veilig kunt rijden.

Motorrijles Delft

Wat begonnen is als passie hebben wij omgezet naar onze motorrijschool, omdat wij willen dat iedereen kennis maakt met het genot van motor rijden, de vrijheid die je daarmee ervaart krijg je nergens anders. Dus wil jij ook van die vrijheid genieten en lekker touren op de motor, meld je nu aan voor een gratis proefles! Dan kun je snel bij een van onze ervaren motorrijinstructeurs beginnen met jouw motorrijlessen.

Hoe oud moet ik zijn voor rijles en rijexamen motor?

Wanneer je mag beginnen met motorrijlessen en het praktijkexamen voor uw motorrijbewijs, hangt af van uw leeftijd en rijervaring. En van het vermogen van de motor.

Motorrijbewijs halen in Delft

Hoe lang is een motorrijbewijs geldig: maximaal 10 jaar.

Vanaf welke leeftijd mag je motor theorie doen: 17 jaar.

Je mag vanaf 17 jaar beginnen met rijlessen.

Vanaf welke leeftijd mag je praktijkexamen doen: 18 jaar.

Leeftijd en Motorrijbewijs

 • A1 categorie: 18 jaar en ouder. Maximaal vermogen 11 kW of 15 pk/125 cc
 • A2 categorie: 20 jaar en ouder. Maximaal vermogen 35 kW of 47 pk
 • A categorie: 24 jaar en ouder. (onbeperkt vermogen)
 • A-rijbewijs met code 80. Minimaal leeftijd 21 jaar.

CODE 80: haal je voor je 24ste je A motorrijbewijs. Dan krijg je code 80 op je rijbewijs. Na 2 jaar vervalt code 80 automatisch of wanneer je 24 wordt.

Onze motorrijschool is actief in Delft en omgeving. Wil je motorrijlessen volgen in Delft of één van de andere steden? Meld je dan snel aan. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende motor rijlespakketten. Hierbij is het praktijkexamen altijd inbegrepen (AVB en AVD).

CBR logo
2todrive logo
DigiD
Klantenvertellen

Beoordeling door klanten: 9.9/10 – 252 beoordelingen

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 133 beoordelingen
js_loader
Ga naar de bovenkant