Motorrijles Delft
Motorrijles

Motorrijschool Delft

Motorrijles Delft is de perfecte keuze voor iedereen die zich wil voorbereiden op het motorrijbewijs. Onze ervaren instructeurs leiden u stap voor stap door het leerproces, van de basisbeginselen tot het rijden op de openbare weg. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en aandacht voor uw individuele leerbehoeften. Onze locatie beschikt over privé terrein waar u veilig en in een rustige omgeving kunt oefenen met het rijden op de motor.

Boek nu een gratis proefles en start met uw opleiding naar het motorrijbewijs in Delft. Onze motorlessen worden gegeven op moderne motoren en we beschikken over een professionele lesomgeving.

Waarom Easydriving?

 • Binnen 4 weken examen

 • Betaling in termijnen
 • Hoog slagingspercentage

 • Gratis AVB herexamen

 • Flexibele rijles tijden
 • 99,5% beveelt ons aan
 • Beoordeling van 9,6

Rijlespakketten

motorrijlessen

Tijdelijke ACTIE!!

 • 10 rijlessen à 60 minuten

 • Gratis AVB herexamen t.w.v. €199,-

 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-
 • Gratis proefles t.w.v. €40,-

 • Gratis alle benodigde motorkleding lenen

 • Binnen 4 weken examen

 • Hoog slagingspercentage

 • Vooraf gekochte CBR examens

649,-

€449,-

motorrijles met Easydriving

All-in pakket

 • 12 rijlessen à 60 minuten

 • AVD praktijkexamen t.w.v. €299,-

 • AVB praktijkexamen t.w.v. €199,-

 • Binnen 4 weken examen

 • Gratis AVB herexamen t.w.v. €199,-

 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-
 • Gratis proefles t.w.v. €40,-

 • Gratis alle benodigde motorkleding lenen

1399,-

€999,-

motor

Easy large pakket

 • 20 rijlessen à 60 minuten

 • AVD praktijkexamen t.w.v. €299,-

 • AVB praktijkexamen t.w.v. €199,-

 • Binnen 4 weken examen

 • Gratis AVB herexamen t.w.v. €199,-

 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-
 • Gratis proefles t.w.v. €40,-

 • Gratis alle benodigde motorkleding lenen

1799,-

€1499,-

Motorrijschool Delft

Motorrijschool Delft biedt professionele en persoonlijke motorrijopleidingen aan in de regio Delft. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en leerzame ervaring, waardoor onze leerlingen zich snel op hun gemak voelen op de weg.

Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, wij bieden cursussen op maat voor iedereen. Onze klassikale lessen worden gegeven in onze moderne locatie en onze praktijklessen worden gegeven op een privéparcours. Dit zorgt ervoor dat onze leerlingen zich volledig kunnen concentreren op het leren van de vaardigheden die nodig zijn om een veilige motorrijder te worden.

Daarnaast bieden wij ook scooterrijlessen en verzorgen wij het CBR-examen. Wij zorgen voor een goede voorbereiding en een hoog slagingspercentage.

Kies voor Motorrijschool Delft en begin vandaag nog met je droom om op een motor te rijden. Wij zorgen voor de rest!

*Een proefles bij EASYdriving in Delft is helemaal gratis! Als je besluit om verder te gaan met onze professionele rijopleiding in Delft, zullen er geen kosten aan de proefles zijn verbonden. Als je echter besluit om niet verder te gaan, vragen we een bedrag van €40 voor de tijd en moeite die we hebben geïnvesteerd in de proefles. Maar we zijn er zeker van dat je na de proefles enthousiast zult zijn om verder te gaan met EASYdriving in Delft!

Voordelige motorpakketten Delft

Op zoek naar een voordelig motorpakket? Kijk dan niet verder dan onze aanbiedingen bij motorrijschool Delft. Wij bieden diverse motorpakketten aan tegen scherpe prijzen, waaronder een uniek pakket voor slechts 999 euro, zodat jij veilig en zelfverzekerd de weg op kunt.

Onze pakketten zijn samengesteld uit een combinatie van theorie- en praktijklessen, afgestemd op jouw niveau en leerproces. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op een efficiënte manier leert en je snel je motorrijbewijs kunt halen.

Onze motorpakketten zijn beschikbaar voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu een intensieve cursus wilt volgen of liever in een rustig tempo wilt leren, wij hebben het juiste pakket voor jou. Bovendien bieden wij flexibele lesmomenten aan, zodat je altijd een tijd kunt vinden die bij je past.

Onze motorpakketten zijn niet alleen voordelig, maar ook van hoogwaardige kwaliteit. Onze lesvoertuigen zijn van hoge kwaliteit en onderhouden, zodat je altijd veilig de weg op kunt. Bovendien bieden wij garantie op onze pakketten, wil zodat je zeker bent dat je de beste waar voor je geld krijgt.

Kies voor motorrijschool Delft voor voordelige motorpakketten van hoogwaardige kwaliteit. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een efficiënte en veilige leeromgeving, zodat je snel je motorrijbewijs kunt halen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze aanbiedingen.

Boek je eerste motorrijles Delft

Bij motorrijschool EASYdriving in Delft staan veiligheid en vertrouwen centraal bij het leren motorrijden. Daarom geloven we dat het volgen van motorrijlessen bij dezelfde instructeur de beste manier is om dit te bereiken. Door bij dezelfde instructeur les te krijgen, bouw je een vertrouwensrelatie op met iemand die je rijstijl goed kent en precies weet waarin je goed bent en waar nog verbetering nodig is. Hierdoor wordt het proces van het leren motorrijden efficiënter en effectiever.

Onze rijinstructeurs zijn allen gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met het geven van motorrijlessen. Zij zullen je op een professionele manier begeleiden en je voorbereiden op het CBR-examen. Bovendien beschikken wij over moderne motorfietsen die voldoen aan de laatste veiligheidseisen, waardoor je een veilige en comfortabele rijervaring zult hebben tijdens je lessen.

Bij rijschool EASYdriving bieden we een breed scala aan motorrijlessen aan, van proeflessen tot complete rijopleidingen. Of je nu een beginner bent of al een ervaren motorrijder, wij hebben de perfecte les voor jou. Wil je direct beginnen met motorrijles in Delft? Boek dan nu je proefles door het invullen van ons online formulier.

Waarom motorrijlessen bij EASYdriving in Delft?

EASYdriving is de beste motorrijschool in Delft. Onze tevredenheidsscore onder cursisten is 99,5%, wat aantoont dat onze klanten zeer tevreden zijn over onze gedreven instructeurs, flexibiliteit en leerzame, ontspannen lessen. Bij ons krijg je de garantie dat de instructeur die je leert kennen bij de proefles jouw vaste instructeur is totdat je je motorrijbewijs haalt.

Onze motorrijlessen richten zich niet alleen op de verbetering van je rijvaardigheden, maar leer je ook alles over de belangrijke aspecten van motorrijden, zoals veiligheid op de weg, motoren en beschermende kleding. Wanneer je bij EASYdriving motorrijlessen volgt, kun je er zeker van zijn dat je, na het behalen van je motorrijbewijs, veilig de weg op gaat.

Snel en veilig je motorrijbewijs halen in Delft

Kies jij voor motorrijles bij EASYdriving in Delft? Dan merk je al snel dat wij een flexibele rijschool zijn. Samen met jouw vaste rijinstructeur plan je de lessen in op een tijdstip dat het beste uitkomt voor jou. Onze motorrijlessen Delft zijn zes dagen per week beschikbaar tussen 9:00 en 21:00 uur, waardoor er altijd wel een moment in de week is waarop jij kunt lessen. Onze rijlessen duren altijd een uur en daarin krijg jij de nodige persoonlijke aandacht.

Onze rijinstructeurs zijn flexibel, professioneel en geven je de juiste begeleiding voor het behalen van je motorrijbewijs. Zoals cursist Sebastiaan zegt: “Mijn rijinstructeur is iemand die je op je gemak stelt, met wie je kan lachen, maar hij kan ook streng zijn. Hij wil dat jij goed leert rijden. Bij EASYdriving motorrijschool haal je niet alleen je motorrijbewijs, maar leg je een stevige basis voor de komende jaren als weggebruiker.” Wil jij je motorrijbewijs halen en woon of werk je in Delft? Neem dan snel contact op met rijschool EASYdriving.

Schrijf je in voor een gratis proefles!

Proefles motorrijles

Op zoek naar een goede motorrijschool in Delft?

 • In eigen tempo
 • Flexibele rijles tijden
 • Eén vaste instructeur
 • 99,5% beveelt ons aan
 • Beoordeling van 9,6
 • Met examengarantie
Betaalwijze Kosten
Proefles Gratis
iDeal Gratis
In termijnen Gratis
Bankoverschrijving Gratis
Prijzen rijbewijs A
10 lessen vervolgpakket €550,-
Praktijkexamen AVD €299,-
Praktijkexamen AVB €199,-
Online theorie €59,-
Losse rijles per 60 minuten €58,-
Herexamen AVB €0,-
Lestijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-21:00
Donderdag 09:00-21:00
Vrijdag 09:00-21:00
Zaterdag 09:00-21:00

Dit zijn de meest gestelde vragen

Welke rijopleidingen kan ik volgen?

Bij motorrijschool Easydriving in Delft volg je de volgende rijopleidingen: auto, motor, aanhangwagen en theoriecursus.

Is het mogelijk om een gratis proefrijles te volgen?

Ja, de proefles kost eenmalig 30 euro, maar is gratis als je besluit om bij motorrijschool Delft te lessen. Dit wordt dan verrekend in jouw pakketprijs. Via onze website kun je je eenvoudig aanmelden voor een gratis proefles.

Kan ik rijlessen in mijn eigen tempo volgen?

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen motorrijles krijgen in hun eigen tempo en dat de rijlessen voldoen aan hun wensen. Hier houden onze rijinstructeurs dan ook altijd rekening mee.

Kan ik in termijnen betalen bij Easydriving?

Ja, bij rijschool Easydriving is het mogelijk om gespreid te betalen. Wij rekenen verder geen administratie- of inschrijfkosten.

Na motorrijbewijs halen in Delft veilig de weg op

Motorrijders veilig en vol zelfvertrouwen de weg op sturen: dat is het doel van EASYdriving. Wanneer je lessen volgt bij onze motorrijschool Delft werken wij samen aan jouw rijvaardigheid, zelfvertrouwen en het inzicht in het verkeer. Door de persoonlijke aandacht die jij krijgt tijdens jouw motorrijlessen, zorgen we ervoor dat je op een fijne manier jouw motorrijbewijs in Delft haalt én dat je veilig en vertrouwd zelf de weg op kunt. Na het behalen van jouw motorrijbewijs in Delft kun je gaan genieten van een hoop mooie en veilige kilometers. Het begint pas echt wanneer je dat papiertje op zak hebt en er klaar voor bent om zelfstandig de weg op te gaan op de motor. Begint het al te kriebelen en wil jij graag op de motor stappen? Neem contact met ons op en volg jouw motorrijlessen bij Rijschool EASYdriving.

Motorrijles waar en wanneer het jou uitkomt

Bij EASYdriving motorrijschool Delft kun je zes dagen per week motorrijles volgen. We gaan de weg op tussen 8.00 en 21.00 uur, zodat jij ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds kunt oefenen op jouw motorrijvaardigheid. Handig, wanneer jij je motorrijlessen moet plannen naast jouw werk of opleiding. EAsYdriving is flexibel in het geven van motorrijlessen in Delft en omgeving. We halen je op en brengen je terug op een locatie in de stad of in de buurt ervan. Je rijbewijs halen in Delft is nog nooit zo makkelijk geweest.

Motorrijles in Delft van hoog niveau

Je volgt al jouw lessen bij dezelfde instructeur. Eén die serieus is en eerlijk. Wel zo fijn, om drie redenen:

1. Jij gaat altijd veilig en vertrouwd de weg.
2. Hij geeft aan wat je goed doet én waarop je nog even moet trainen.
3. De instructeur zorgt voor een fijne sfeer, zodat jij op je gemak bent tijdens de motorrijles.

Onze motorrijlessen worden gegeven door professionals en zijn standaard van zeer hoog niveau. Het gaat tijdens de motorrijles niet alleen om jouw rijvaardigheden, maar om alle zaken die bij motorrijden horen. Zo leer je veel over kleding en bescherming, veiligheid op de weg en over motoren. zodat jij straks veilig en prettig de weg op kunt. Bij EASYdriving motorrijschool Delft is het belangrijk dat je ook na het halen van jouw motorrijbewijs vol zelfvertrouwen en veilig kunt rijden.

Motorrijles Delft

Wat begonnen is als passie hebben wij omgezet naar onze motorrijschool, omdat wij willen dat iedereen kennis maakt met het genot van motor rijden, de vrijheid die je daarmee ervaart krijg je nergens anders. Dus wil jij ook van die vrijheid genieten en lekker touren op de motor, meld je nu aan voor een gratis proefles! Dan kun je snel bij een van onze ervaren motorrijinstructeurs beginnen met jouw motorrijlessen.

Hoe oud moet ik zijn voor rijles en rijexamen motor?

Wanneer je mag beginnen met motorrijlessen en het praktijkexamen voor uw motorrijbewijs, hangt af van uw leeftijd en rijervaring. En van het vermogen van de motor.

Motorrijbewijs halen in Delft

Hoe lang is een motorrijbewijs geldig: maximaal 10 jaar.

Vanaf welke leeftijd mag je motor theorie doen: 17 jaar.

Je mag vanaf 17 jaar beginnen met rijlessen.

Vanaf welke leeftijd mag je praktijkexamen doen: 18 jaar.

Leeftijd en Motorrijbewijs

 • A1 categorie: 18 jaar en ouder. Maximaal vermogen 11 kW of 15 pk/125 cc
 • A2 categorie: 20 jaar en ouder. Maximaal vermogen 35 kW of 47 pk
 • A categorie: 24 jaar en ouder. (onbeperkt vermogen)
 • A-rijbewijs met code 80. Minimaal leeftijd 21 jaar.

CODE 80: haal je voor je 24ste je A motorrijbewijs. Dan krijg je code 80 op je rijbewijs. Na 2 jaar vervalt code 80 automatisch of wanneer je 24 wordt.

Onze motorrijschool is actief in Delft en omgeving. Wil je motorrijlessen volgen in Delft of één van de andere steden? Meld je dan snel aan. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende motor rijlespakketten. Hierbij is het praktijkexamen altijd inbegrepen (AVB en AVD).

CBR logo
2todrive logo
DigiD
Klantenvertellen

Beoordeling door klanten: 9.9/10 – 252 beoordelingen

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 133 beoordelingen
js_loader
Ga naar de bovenkant