fbpx
Motorrijles Den Haag

Motorrijschool Zoetermeer

Snel en veilig je motorrijbewijs halen: Klinkt je dat als muziek in de oren? Dan is motorrijschool EASYdriving in Zoetermeer de juiste partij voor jou. Heb je al een theoriecertificaat voor de motor of een autorijbewijs? Dan kun je direct starten met motorrijlessen. Om te bepalen wat je al kunt, is het een goed idee om een gratis proefles te boeken. De rijinstructeur kan dan zien wat jij al kunt. Naar aanleiding van zijn of haar bevindingen kun je bepalen welke van de drie rijlespakketten van de motor het best bij jou past. Ons doel is dat jij veilig leert motorrijden, in je eigen tempo. Zo ga je straks met zelfvertrouwen de weg op. Een paar voordelen van motorrijles nemen bij EASYdriving: onze rijlessen duren zestig minuten, je mag in termijnen betalen en je hebt altijd één vaste rijinstructeur.

Waarom Easydriving?

 • Gratis herexamen
 • Betaling in termijnen
 • Flexibele rijles tijden
 • Eén vaste instructeur
 • 99,5% beveelt ons aan
 • Beoordeling van 9,6
 • Rijlessen van 60 min

Rijlespakketten

motorrijlessen

Easy small pakket

 • 15 rijlessen à 60 minuten

 • AVD praktijkexamen t.w.v. €260,-
 • AVB praktijkexamen t.w.v. €169,-
 • Gratis AVB herexamen t.w.v. €169,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-
 • Gratis proefles t.w.v. €30,-

1199,-

€999,-

Proefles aanvragen
motorrijles met Easydriving

Easy medium pakket

 • 25 rijlessen à 60 minuten
 • AVD praktijkexamen t.w.v. €260,-
 • AVB praktijkexamen t.w.v. €169,-
 • Gratis AVB herexamen t.w.v. €169,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-
 • Gratis proefles t.w.v. €30,-

1699,-

€1399,-

Proefles aanvragen
motor

Easy large pakket

 • 35 rijlessen à 60 minuten
 • AVD praktijkexamen t.w.v. €260,-
 • AVB praktijkexamen t.w.v. €169,-
 • Gratis AVB herexamen t.w.v. €169,-
 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-
 • Gratis proefles t.w.v. €30,-

2199,-

€1799,-

Proefles aanvragen

Motorrijles Zoetermeer

Bij motorrijschool EASYdriving zijn we gepassioneerd over veilig motorrijden. We vinden het daarom van belang dat jij al jouw lessen bij dezelfde instructeur volgt. Jouw rijinstructeur leert al snel welke vaardigheden je hebt en wat je nog moet leren. Je eigen rijinstructeur voelt vertrouwd aan en dat is goed voor je zelfvertrouwen. Onze professionals richten zich niet alleen op je rijvaardigheden, maar vertellen je ook de belangrijke dingen daar omheen. Zo leer je onder andere over veiligheid op de weg, motoren en natuurlijk over beschermende kleding. Zo kun je straks, na het behalen van je motorrijbewijs in Zoetermeer, veilig de weg op!

Veilig de weg op met je motor

Motorrijles nemen in de omgeving van Zoetermeer? Boek je gratis proefles bij motorrijschool EASYdriving. De instructeur die je de proefles geeft, is ook de instructeur bij wie jij je rijlessen zult gaan volgen. Je kunt tijdens deze les je verwachtingen kenbaar maken en informeren welk rijlespakket het best bij jou zal passen. Onze rijlespakketten bevatten alles wat je nodig hebt: zestien tot vijfendertig rijlessen, AVD- en AVB praktijkexamen, een gratis herexamen indien nodig en gratis online theorie. Je proefles boek je gemakkelijk door dit formulier in te vullen.

*Een proefles bij EASYdriving is gratis, tenzij je besluit niet verder te gaan bij onze motorrijschool Zoetermeer. In dat geval betaal je € 30,-.

Waarom lessen bij EASYdriving?

Onze klanten zijn zeer tevreden over de rijlessen bij EASYdriving. Dat komt omdat we een aantal unieke eigenschappen hebben. Onder andere onze gepassioneerde instructeurs spelen hier een belangrijke rol in. Maar ook onze flexibele rijlestijden voor de motor in Zoetermeer dragen hieraan bij. Je kunt bij ons zes dagen per week, van 9.00 tot 21.00 uur lessen. We bieden deze flexibele lestijden, omdat iedereen druk is met werk en school. Zo is er altijd wel een dag waarop jij ‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds kunt lessen. Onze lessen duren bovendien een vol uur, zodat je niet alweer hoeft te stoppen als je er net lekker in zit. Wil jij eerst je autorijbewijs halen? Ook dan kun je bij ons terecht. Bekijk deze pagina voor autorijles in Zoetermeer.

Motorrijlessen nemen in Zoetermeer

Wil je beginnen met motorrijles en woon of werk je in Zoetermeer? Neem dan snel contact op met rijschool EASYdriving. Wij kunnen je thuis ophalen en afzetten, maar het is ook mogelijk om je op te pikken bij je werk. We plannen de lessen zo dat ze goed aansluiten bij jouw studie- of werkrooster. Bij ons heb je ook de mogelijkheid om in betaaltermijnen te betalen. Je hoeft dan niet in één keer het volledige bedrag te betalen, maar kunt het spreiden over drie termijnen. Wil je weten wat anderen van EASYdriving rijschool Zoetermeer vinden? 99,5% van onze klanten raadt ons aan. Lees de reviews.

Schrijf je in voor een gratis proefles!

motor

Op zoek naar een goede motorrijschool in Zoetermeer?

 • In eigen tempo
 • Flexibele rijles tijden
 • Eén vaste instructeur
 • 99,5% beveelt ons aan
 • Beoordeling van 9,6
 • Met examengarantie
Betaalwijze Kosten
Proefles Gratis
iDeal Gratis
In termijnen Gratis
Bankoverschrijving Gratis
Herexamen AVB €0,-
Online theorie €59,-
Rijles 60 minuten €47,-
Praktijkexamen AVB €169,-
Praktijkexamen AVD €260,-
Lestijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-21:00
Donderdag 09:00-21:00
Vrijdag 09:00-21:00
Zaterdag 09:00-21:00

Dit zijn de meest gestelde vragen

Bij motorrijschool Easydriving in Zoetermeer volg je de volgende rijopleidingen: auto, motor, aanhangwagen en theoriecursus.

Ja, de proefles kost eenmalig 30 euro, maar is gratis als je besluit om bij motorrijschool Zoetermeer te lessen. Dit wordt dan verrekend in jouw pakketprijs. Via onze website kun je je eenvoudig aanmelden voor een gratis proefles.

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen motorrijles krijgen in hun eigen tempo en dat de rijlessen voldoen aan hun wensen. Hier houden onze rijinstructeurs dan ook altijd rekening mee.

Ja, bij rijschool Easydriving is het mogelijk om gespreid te betalen. Wij rekenen verder geen administratie- of inschrijfkosten.

Motorrijders veilig en vol zelfvertrouwen de weg op sturen: dat is het doel van EASYdriving. Wanneer je lessen volgt bij onze motorrijschool Zoetermeer werken wij samen aan jouw rijvaardigheid, zelfvertrouwen en het inzicht in het verkeer. Door de persoonlijke aandacht die jij krijgt tijdens jouw motorrijlessen, zorgen we ervoor dat je op een fijne manier jouw motorrijbewijs in Zoetermeer haalt én dat je veilig en vertrouwd zelf de weg op kunt. Na het behalen van jouw motorrijbewijs in Zoetermeer kun je gaan genieten van een hoop mooie en veilige kilometers. Het begint pas echt wanneer je dat papiertje op zak hebt en er klaar voor bent om zelfstandig de weg op te gaan op de motor. Begint het al te kriebelen en wil jij graag op de motor stappen? Neem contact met ons op en volg jouw motorrijlessen bij Rijschool EASYdriving.

Bij EASYdriving motorrijschool Zoetermeer kun je zes dagen per week motorrijles volgen. We gaan de weg op tussen 8.00 en 21.00 uur, zodat jij ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds kunt oefenen op jouw motorrijvaardigheid. Handig, wanneer jij je motorrijlessen moet plannen naast jouw werk of opleiding. EAsYdriving is flexibel in het geven van motorrijlessen in Zoetermeer en omgeving. We halen je op en brengen je terug op een locatie in de stad of in de buurt ervan. Je rijbewijs halen in Zoetermeer is nog nooit zo makkelijk geweest.

Je volgt al jouw lessen bij dezelfde instructeur. Eén die serieus is en eerlijk. Wel zo fijn, om drie redenen:

1. Jij gaat altijd veilig en vertrouwd de weg.
2. Hij geeft aan wat je goed doet én waarop je nog even moet trainen.
3. De instructeur zorgt voor een fijne sfeer, zodat jij op je gemak bent tijdens de motorrijles.

Onze motorrijlessen worden gegeven door professionals en zijn standaard van zeer hoog niveau. Het gaat tijdens de motorrijles niet alleen om jouw rijvaardigheden, maar om alle zaken die bij motorrijden horen. Zo leer je veel over kleding en bescherming, veiligheid op de weg en over motoren. zodat jij straks veilig en prettig de weg op kunt. Bij EASYdriving motorrijschool Zoetermeer is het belangrijk dat je ook na het halen van jouw motorrijbewijs vol zelfvertrouwen en veilig kunt rijden.

Wat begonnen is als passie hebben wij omgezet naar onze motorrijschool, omdat wij willen dat iedereen kennis maakt met het genot van motor rijden, de vrijheid die je daarmee ervaart krijg je nergens anders. Dus wil jij ook van die vrijheid genieten en lekker touren op de motor, meld je nu aan voor een gratis proefles! Dan kun je snel bij een van onze ervaren motorrijinstructeurs beginnen met jouw motorrijlessen.

Wanneer je mag beginnen met motorrijlessen en het praktijkexamen voor uw motorrijbewijs, hangt af van uw leeftijd en rijervaring. En van het vermogen van de motor.

Motorrijbewijs halen in Zoetermeer

Hoe lang is een motorrijbewijs geldig: maximaal 10 jaar.

Vanaf welke leeftijd mag je motor theorie doen: 17 jaar.

Je mag vanaf 17 jaar beginnen met rijlessen.

Vanaf welke leeftijd mag je praktijkexamen doen: 18 jaar.

Leeftijd en Motorrijbewijs

 • A1 categorie: 18 jaar en ouder. Maximaal vermogen 11 kW of 15 pk/125 cc
 • A2 categorie: 20 jaar en ouder. Maximaal vermogen 35 kW of 47 pk
 • A categorie: 24 jaar en ouder. (onbeperkt vermogen)
 • A-rijbewijs met code 80. Minimaal leeftijd 21 jaar.

CODE 80: haal je voor je 24ste je A motorrijbewijs. Dan krijg je code 80 op je rijbewijs. Na 2 jaar vervalt code 80 automatisch of wanneer je 24 wordt.

Onze motorrijschool is actief in Zoetermeer en omgeving. Wil je motorrijlessen volgen in Zoetermeer of één van de andere steden? Meld je dan snel aan. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende motor rijlespakketten. Hierbij is het praktijkexamen altijd inbegrepen (AVB en AVD).

CBR
2todrive
DigiD
klantenvertellen
Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 89 beoordelingen
Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 59 beoordelingen
Go to Top