Rijschool Voorburg
Rijschool Leiden

Rijschool Voorburg

Zoek je een rijschool in Voorburg voor autorijles? Dan ben je bij Rijschool Easydriving aan het juiste adres. Wij zijn een rijschool in Voorburg en omgeving. Als je hier woont of naar school gaat, dan zoek jij natuurlijk een rijschool in de buurt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of plan meteen een gratis proefles in!

Snel en voordelig je rijbewijs halen?

Rijschool in Voorburg

Actie:€5,- korting per rijles€5,- korting per rijles

Autorijles

Haal je rijbewijs voor een scherpe prijs bij een rijschool in Voorburg. Meld je aan bij Rijschool Easydriving voor een proefles!

Motorrijles

Eenvoudig en voordelig je motorrijbewijs halen bij rijschool Easydriving in Voorburg en omgeving?

scooter

Scooterrijles

Zes dagen per week kun je bij onze rijschool in Voorburg scooterrijles volgen.

Rijlespakketten

Garantiepakket

Garantiepakket

 • 10 x rijles (60 min)

 • Inclusief rijexamen €289,-

 • Gratis herexamen t.w.v. €289,-

 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-

 • Gratis proefles t.w.v. €40,-

999,-

€899,-

Motorrijbewijs

Motorrijbewijs

 • 12 x rijles (60 min)

 • AVD examen t.w.v. €299,-

 • AVB examen t.w.v. €199,-

 • Gratis AVB herexamen €199,-

 • Gratis proefles t.w.v. €40,-

1099,-

€999,-

Scooter rijbewijs

Scooter rijbewijs

 • 5 x rijles (60 min)
 • Praktijk examen € 199,-

 • Gratis proefles
 • Scooter rijbewijs binnen 1 dag
 • Hoog slagingspercentage

429,-

€399,-

Rijlessen in Voorburg

Ben je helemaal klaar voor je rijlessen in Voorburg? Wij ook! Bij ons kun je zes dagen per week, tussen 8:00 en 21:00 uur, rijles nemen. Lekker flexibel dus. Natuurlijk halen we je op en brengen we je weer thuis of zetten we je af op een andere plek die jou goed uitkomt.

Rijbewijs vanaf 17 jaar

In Nederland hebben we de wet 2toDrive. Hierdoor is het mogelijk om al op je 16e met rijlessen te starten en op je 17e je rijbewijs te halen. Als je je rijbewijs haalt als 17-jarige, dan mag je samen met een coach een auto besturen. Deze coach moet wel worden aangemeld: diegene krijgt daarna een speciale begeleiderspas. Zo gauw je 18 wordt mag je zelfstandig rijden! Je hebt dan al flink wat rijervaring, waardoor je veel veiliger de weg op kunt. Als je met 17 jaar je rijbewijs wilt halen, dan kun je terecht bij rijschool Easydriving in Voorburg.

Proefles in en rondom Voorburg

Wat fijn, je bent eindelijk 16,5. En dat wil zeggen dat je mag beginnen met rijlessen, zodat je je rijbewijs kunt halen als je 17 jaar bent. Zoek je een rijschool in Voorburg voor autorijles? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of plan meteen een gratis proefles in!

Vanaf 16 jaar mag je ook al theorie-examen doen. Heb je geen zin om alle boeken uit je hoofd te leren? Kies dan voor onze Theoriecursus in één dag.

Autorijles

Schrijf je in voor een gratis proefles!

Op zoek naar een goede rijschool in Voorburg?

 • In eigen tempo
 • Flexibele rijles tijden
 • Eén vaste instructeur
 • 99,5% beveelt ons aan
 • Beoordeling van 9,6
 • Met examengarantie
 • Online theorie!
Betaalwijze Kosten
Proefles Gratis
iDeal Gratis
In termijnen Gratis
Bankoverschrijving Gratis
8 lessen vervolgpakket €480,-
Online theorie €59,-
Rijles 60 minuten €65,-
Praktijkexamen CBR €299,-
Tussentijdse toets €289,-
Herexamen €0,-
Lestijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-21:00
Donderdag 09:00-21:00
Vrijdag 09:00-21:00
Zaterdag 09:00-21:00
Welke rijopleidingen kan ik volgen?

Bij autorijschool Easydriving in Leiden volg je de volgende rijopleidingen: auto, taxi, aanhanger en theoriecursus.

Is het mogelijk om een gratis proefrijles te volgen?

Ja, de proefles kost eenmalig 30 euro, maar is gratis als je besluit om bij rijschool Leiden te lessen. Dit wordt dan verrekend in jouw pakketprijs. Via onze website kun je je eenvoudig aanmelden voor een gratis proefles.

Kan ik rijlessen in mijn eigen tempo volgen?

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen rijles krijgen in hun eigen tempo en dat de rijlessen voldoen aan hun wensen. Hier houden onze rijinstructeurs dan ook altijd rekening mee.

Kan ik betalen in termijnen bij Easydriving?

Ja, bij rijschool Easydriving is het mogelijk om gespreid te betalen. Wij rekenen verder geen administratie- of inschrijfkosten.

Waarom kiezen voor Rijschool Voorburg?

Rijschool in Voorburg

Rijschool Voorburg aan het zoeken voor je rijlessen zodat je jouw rijbewijs voordelig en snel kunt behalen? Je bent aan het goede adres bij verkeersschool EASYdriving! Wij zijn een rijschool in Voorburg. Als je eindelijk autorijles mag gaan nemen, dan wil je dat natuurlijk bij een goede rijschool doen. De mensen die eerder bij ons hebben gelest, waarderen onze rijschool met een 9,6. Als je kiest voor ons, dan heb je altijd autorijles met je vaste rijinstructeur in dezelfde auto. Wil je het liefst lessen in een automaat? Informeer dan naar onze automaat rijlessen in Voorburg.

Autorijschool in Voorburg

Verkeersschool Easydriving beschikt over diverse soorten zeer effectieve trainingscursussen die jou in staat stellen, om goed voorbereid op rijexamen te gaan in de beste omstandigheden. Laat jezelf door ons overtuigen tijdens de proefles en ook jij bent binnen de kortste keren in het bezit van het zeer gewilde roze pasje.

Welke rijles pakket dien ik af te nemen bij rijschool Voorburg?

Het is geheel aan jou maar wij reiken jou precies wat je nodig hebt. Daarom maken wij met jou een op maat gesneden rijlespakket zodat je in jouw eigen tempo richting het rijbewijs kunt werken. Vraag een gratis proefles aan!

Snel en voordelig je rijbewijs halen bij rijschool Voorburg

Of je nu je rijbewijs wilt omdat het nodig is voor je werk of dat je deze wilt om te kunnen genieten van de vrijheid die de auto biedt, Rijschool Voorburg biedt jou een kwaliteitsvolle training, op basis van gedegen ervaring in een ontspannen en moderne sfeer. Rijschool Easydriving is de beste rijschool van Den Haag

Rijschool Voorburg Easydriving 2todrive

Je kunt bij ons auto rijlessen in Voorburg vanaf 16,5 jaar door 2toDrive. Vanaf je 17de mag je het rijexamen doen voor het rijbewijs B. Tot je 18de mag je rijden onder begeleiding van een coach, wil je meer informatie hierover klik dan hier 2toDrive.

CBR logo
2todrive logo
DigiD
Klantenvertellen

Beoordeling door klanten: 9.9/10 – 252 beoordelingen

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 133 beoordelingen
js_loader
Ga naar de bovenkant