Rijschool Zoetermeer
Rijschool Zoetermeer

Rijschool Zoetermeer

Rijschool Zoetermeer aan het zoeken waar je jouw rijbewijs kunt halen? Kies ervoor om je rijlessen bij Easydriving rijschool Zoetermeer te volgen. Elke autorijles duurt 60 minuten en je leert samen met onze ervaren rijinstructeurs veilig auto te rijden. Onze rijinstructeur kijkt altijd goed naar je vaardigheden, zodat je in je eigen tempo rijlessen in Zoetermeer kunt nemen.

Een paar voordelen van autorijles nemen bij rijschool Easydriving: Hoog slagingspercentage, je mag in termijnen betalen en je hebt altijd één vaste rijinstructeur.

Snel en voordelig je rijbewijs halen?

Plan je gratis proefles

Rijschool Zoetermeer

Actie:€5,- korting per rijles€5,- korting per rijles

Autorijles

Op zoek naar de juiste rijschool om jouw rijbewijs te halen in Zoetermeer? Meld je aan bij Easydriving voor een proefles!

Motorrijles

Jouw tempo en leerstijl staan bij ons voorop. Elke motorrijles duurt 60 minuten bij rijschool Zoetermeer.

scooter

Scooterrijles

Wil jij je scooter of brommerrijbewijs halen in Zoetermeer? Maak vandaag nog een afspraak voor een proefles.

Rijlespakketten

Autorijles instappakket

Instappakket

 • 10 lesuren (60 min)

 • Praktijkexamen

 • Gratis herexamen

 • Gratis online theorie
 • Gratis proefles

1199,-

€899,-

Proefles aanvragen
Motorrijbewijs

Motorrijbewijs

 • 10 lesuren (60 min)

 • AVD examen
 • AVB examen
 • Gratis AVB herexamen
 • Gratis proefles

1099,-

€899,-

Proefles aanvragen
Scooter rijbewijs

Scooter rijbewijs

 • 5 lesuren (60 min)
 • Praktijkexamen
 • Dagopleiding
 • Hoog slagingspercentage

429,-

€399,-

DIRECT INSCHRIJVEN

Rijschool uit Zoetermeer ervaringen

De klanten van Rijschool Easydriving in Zoetermeer zijn heel tevreden en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. Bij ons neem je rijles op je eigen tempo en onze rijinstructeurs luisteren naar jouw wensen. Door de lange rijlessen van een uur kun je rustig even wennen aan de auto en voel je je zelfverzekerd. Dat is ook ons doel: je veilig leren rijden, zodat je met vertrouwen de weg op kunt. Een ander positief punt van onze rijschool is flexibiliteit. Niet alleen hebben we ruime openingstijden, we halen je ook op waar je maar wilt. Bijvoorbeeld thuis of op school. We kunnen je zelfs afzetten bij je bijbaantje.

Rijbewijs vanaf 17 jaar

Zo gauw je 16,5 bent geworden, mag je starten met je rijles. Super leuk! Als je 17 jaar bent, dan mag je afrijden voor je praktijkexamen. Deze wet is ontworpen om jonge bestuurders meer rijervaring te geven, voordat ze zelfstandig in de auto stappen. Ben je geslaagd, dan mag je samen met een coach de auto besturen. Dit is geregeld in de wet 2toDrive. Deze persoon, vaak een vaste begeleider, is aangemeld als jouw coach en krijgt hiervoor ook een begeleiderspas. Zelfstandig rijden mag doen vanaf je 18e verjaardag. Doordat je dan al lange tijd hebt kunnen rijden met een coach naast je, heb je veel rijervaring opgedaan. Dit draagt bij aan zelfverzekerd en veilig rijgedrag wanneer je voor het eerst alleen mag gaan rijden.

Proefles in en rondom Zoetermeer

Rijles in Zoetermeer nemen? Kies voor rijschool EASYdriving. Want met onze flexibele rijles tijden is er altijd een moment dat jou goed uitkomt. Bij ons kun je zes dagen per week tussen 8:00 en 21:00 uur autorijles en motorrijles volgen. En we halen je op en brengen je terug op een locatie die jij kiest. Dat kan dus thuis zijn, maar ook op school. Wil je op je 16e ook direct beginnen met je theorie-examen? Kijk dan eens naar onze Theoriecursus in één dag. Zo gauw je 17 jaar bent geworden, mag je afrijden tijdens het praktijkexamen.

Wil je kijken hoe onze rijlessen in Zoetermeer je bevallen? Meld je dan aan voor onze gratis proefles!

Schrijf je in voor een gratis proefles!

Autorijles instappakket

Op zoek naar een goede rijschool in Zoetermeer?

 • Gratis herexamen

 • In eigen tempo
 • Flexibele rijles tijden
 • Eén vaste instructeur
 • 99,5% beveelt ons aan
 • Beoordeling van 9,6
 • Met examengarantie
 • Online theorie!
Betaalwijze Kosten
Proefles Gratis
iDeal Gratis
In termijnen Gratis
Bankoverschrijving Gratis
Prijzen rijbewijs B
Online theorie €59,-
losse rijles per 60 minuten €59,-
Praktijkexamen CBR €289,-
Tussentijdse toets €269,-
10 lessen vervolgpakket €540,-
Herexamen €0,-
Lestijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-21:00
Donderdag 09:00-21:00
Vrijdag 09:00-21:00
Zaterdag 09:00-21:00
Welke rijopleidingen kan ik volgen in Zoetermeer?

Bij rijschool Easydriving in Zoetermeer volg je de volgende rijopleidingen: auto, taxi, aanhanger en theoriecursus.

Is het mogelijk om een gratis proefrijles te volgen?

Ja, de proefles kost eenmalig 30 euro, maar is gratis als je besluit om bij rijschool Zoetermeer te lessen. Dit wordt dan verrekend in jouw pakketprijs. Via onze website kun je je eenvoudig aanmelden voor een gratis proefles.

Kan ik rijlessen in mijn eigen tempo volgen?

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen rijles krijgen in hun eigen tempo en dat de rijlessen voldoen aan hun wensen. Hier houden onze rijinstructeurs dan ook altijd rekening mee.

Kan ik betalen in termijnen bij Easydriving?

Ja, bij rijschool Easydriving is het mogelijk om gespreid te betalen. Wij rekenen verder geen administratie- of inschrijfkosten.

Waarom kiezen voor rijschool Zoetermeer?

Waarom rijlessen bij rijschool Zoetermeer

Ga je binnenkort beginnen met rijlessen in Zoetermeer en ben je nog op zoek naar een rijschool? Dan ben je bij Rijschool Easydriving aan het juiste adres! Wij geven autorijles en motorrijles in Zoetermeer en omgeving. Onze lessen voor de auto duren maar liefst 60 minuten. Dat geeft je genoeg tijd om er weer even lekker in te komen, waarna je vol vertrouwen je rijles kunt vervolgen. Onze rijinstructeurs zijn beschikbaar van 09:00 tot en met 21:00 uur en dat zes dagen per week! Er is dus altijd wel een tijd die jou goed uitkomt.

Rijles in Zoetermeer en omgeving

En wat ook handig is: we halen je op en zetten je af waar jij wilt. Wil jij je rijlessen in Zoetermeer direct na schooltijd volgen? Geen probleem: onze rijinstructeur kan je op school oppikken. Of van je bijbaan. Wij kunnen ons aanpassen aan jouw schema.

Rijles op maat in Zoetermeer

Verkeersschool Easydriving is jouw ervaren opleider in Zoetermeer! De rijopleiding van onze rijschool is samengesteld door speciaal opgeleide instructeurs, die reeds veel bestuurders hebben geholpen om hun autorijbewijs of motorrijbewijs te behalen. Met onze jarenlange ervaring hebben we onderwijstechnieken ontwikkeld die het gemakkelijker maken voor jou, om het rijden onder de knie te krijgen.

Daarna is het nog slechts een koud kunstje om bij het CBR positief jouw rijexamen af te leggen en met jouw autorijbewijs, motorrijbewijs of scooterrijbewijs op zak weer huiswaarts te keren. Meld je nu aan bij Verkeersschool Zoetermeer!

Rijlessen in Zoetermeer bij Easydriving

Rijschool Zoetermeer aan het zoeken voor je autorijles? Super! Je wordt bijna 16,5 en mag dan eindelijk rijles nemen. Je bent daarom natuurlijk op zoek naar een rijschool voor rijlessen in Zoetermeer. Bij verkeersschool Easydriving les je altijd met dezelfde ervaren rijinstructeur. En altijd in dezelfde auto. Onze lessen duren 60 minuten, zodat je alle tijd hebt om de dingen die je leert goed in je op te nemen. Wil je betalen in termijnen? Dat is bij ons geen probleem. We rekenen hier geen extra kosten voor.

Rijbewijs halen bij verkeersschool Easydriving

Een rijbewijs geeft vrijheid en onafhankelijkheid. Reden genoeg om op zoek te gaan naar een betrouwbare autorijschool in Zoetermeer. Rijschool Zoetermeer Easydriving heeft als doel jou veilig te leren auto of motorrijden, onze opleiders zijn opgeleid om jou te leren rijden in het drukke verkeer.

Snel je rijbewijs halen bij Easydriving

Betrouwbare instructeurs en auto’s rijschool Zoetermeer

Bij ons neem je rijles op je eigen tempo en onze rijinstructeurs luisteren naar jouw wensen. Dat is ook ons doel: je veilig leren rijden, zodat je met vertrouwen de weg op kunt. Easydriving rijschool Zoetermeer zorgt ervoor dat je al jouw lessen volgt bij dezelfde instructeur. Eén die serieus is en eerlijk, ook zorgt hij voor een fijne sfeer in de auto. Zo voel je je vertrouwd en de
instructeur weet precies wat je goed kan, maar ook waarop jullie nog even moeten trainen. Samen werken jullie hard om gelijk de eerste keer te slagen voor het examen. Ook les je altijd in dezelfde, betrouwbare auto. Zo kom je nooit voor onaangekondigde verrassingen te staan.

Kosten lespakket Easydriving rijschool Zoetermeer

Je kunt bij Easydriving rijschool Zoetermeer je rijbewijs al halen voor minder dan 1000 euro! De kosten voor je praktijkexamen is inbegrepen in de rijlespakketten. Mocht je de eerste keer zakken, dan krijg je van ons ook een gratis herexamen. Geen probleem! Het enige wat je dan nog afneemt zijn een paar losse rijlessen naar het herexamen toe. Dit is altijd nodig, omdat tijdens deze rijlessen extra wordt gewerkt aan het onderdeel waarop je bent gezakt. Zo zorgen we er samen voor dat je bij het herexamen wel slaagt. Spaar jij zelf voor je rijbewijs, maar heb je het complete bedrag nog niet helemaal bij elkaar? Bij onze rijschool Zoetermeer is het mogelijk om te betalen in termijnen en dat kost je niets extra.

Voordelige lespakketten auto, motor en scooter

Easydriving rijschool Zoetermeer helpt jou je goed voor te bereiden op het examen voor je auto-, motor- of scooter rijbewijs. Net zoals bij het lessen voor je autorijbewijs, bieden we ook motorrijles- en scooterrijlespakketten. Onze pakketten zijn scherp geprijsd. Zo kun je je motorrijbewijs bij onze rijschool Zoetermeer al halen voor nog geen 800 euro. Wil jij je scooter of brommerrijbewijs halen? Dan mag je vanaf 15,5 jaar beginnen met de theorie en vanaf je 16de kun je meteen beginnen met rijlessen en praktijkexamen doen. Het voordeligste pakket voor je scooterrijbewijs kost je 369 euro. Al onze pakketprijzen zijn inclusief examens en als het nodig is, liever niet natuurlijk, betalen we ook je herexamen. Heb je vragen over de lespakketten voor auto, motor en scooter? Stel ze! Dan weet je zeker dat je goed voorbereid start met het halen van jouw rijbewijs.

Rijschool in Zoetermeer

Verkeersschool Zoetermeer. Leren auto of motorrijden is niet moeilijk, het zijn de onvoorspelbare situaties die het ingewikkeld maken. Gelukkig is dat wel te leren en zijn onze ervaren instructeurs er om jou, in jouw tempo, te begeleiden naar je autorijbewijs of motorrijbewijs.

Rijschool Zoetermeer automaat

Easydriving Rijschool Zoetermeer wil jou de beste ervaring in de auto geven. Wil of kun je bijvoorbeeld niet met een handgeschakelde auto rijden? Informeer dan naar onze rijlessen in Zoetermeer in een automaat. Er komen steeds meer automaten op de weg in Nederland. Met onze rijlessen in een automaat leer je veilig om te gaan met dit soort auto’s.

Rijschool Zoetermeer 2todrive

Rijschool zoetermeer: lessen vanaf 16,5 jaar

Zo gauw je 16,5 bent geworden, mag je starten met lessen bij Easydriving rijschool Zoetermeer. Super leuk! Afrijden voor je praktijkexamen mag zodra je 17 jaar bent geworden. Deze wet is ontworpen om jonge bestuurders meer rijervaring te geven, voordat ze zelfstandig in de auto stappen. Ben je geslaagd? Dan mag je volgens de wet samen met een coach de auto besturen. Deze persoon is aangemeld als jouw coach en krijgt hiervoor ook een begeleiderspas. Vaak kies je een vaste begeleider: je vader of moeder bijvoorbeeld, maar je voetbalcoach kan ook. Zo kun je na het slagen bij rijschool Zoetermeer ook eens rijden naar je eigen wedstrijden. Zelfstandig rijden mag vanaf je 18e verjaardag. Doordat je dan al lange tijd hebt gereden met een coach naast je, heb je veel rijervaring opgedaan. Dit draagt bij aan zelfverzekerd en veilig rijgedrag wanneer je voor het eerst alleen de weg opgaat, wil je meer informatie hierover klik dan hier 2toDrive

Lesgebied bij Easydriving

De beste rijschool in Zoetermeer

Je wilt leren auto rijden en bent hierbij op zoek naar de beste en betrouwbaarste rijschool in Zoetermeer, waarom kies je dan niet voor verkeersschool Easydriving? Rijschool Easydriving in Zoetermeer heeft een toegewijd team van geregistreerde lokale rij-instructeurs in en rond Zoetermeer, klaar om je te helpen slagen voor je rijexamen.

Autorijles in Zoetermeer

Al onze instructeurs streven ernaar het leren leuker te maken, maar vooral veilig, zodat je er zeker van kunt zijn dat je nog jarenlang vol vertrouwen een goede bestuurder zult zijn. Zes dagen per week kun je bij onze rijschool in Zoetermeer autorijles, motorrijles of scooterrijles volgen, tussen 7.00 en 21.00 uur. Vraag nu een gratis en vrijblijvend proefles aan!

Rij instructeurs met verklaring goed gedrag

Rijschool Easydriving heeft hooggekwalificeerde en ervaren rij-instructeurs die zich ervoor inzetten om de leerling de best mogelijke omgeving te bieden om zijn rijvaardigheden te perfectioneren. Als leerling is het belangrijk dat je je 100% op je gemak voelt met je rij-instructeur. De instructeurs van rijschool Zoetermeer zijn vriendelijk en aanspreekbaar en altijd rustig, zelfs in het drukke verkeer van Zoetermeer!

Waar kan je bij ons lessen?

Almere
Delft
Rijswijk
Den Haag
Voorburg
Zoetermeer
Nootdorp
Leiden
Westland

Alles wat je moet weten over je rijbewijs

Gratis proefles bij rijschool Zoetermeer

Zoek je een goede rijschool Zoetermeer? Kies voor rijschool Easydriving. Bij ons kun je zes dagen per week tussen 8.00 uur en 21.00 uur autorijles volgen. En met onze flexibele lestijden is er altijd een moment dat jou goed uitkomt. We halen je op en brengen je terug op een locatie die jij kiest. Dat kan dus thuis zijn, maar ook op school. Wil je het zelf ervaren dat wij de beste rijschool Zoetermeer zijn? Meld je snel aan voor een gratis proefles. Dat doe je heel gemakkelijk door dit formulier op onze website in te vullen. Of app, mail, bel: wat jij maar het makkelijkste vindt. Wij zijn bijna de hele week bereikbaar. Een proefles aanvragen is altijd een goed idee. Zo kun je zelf ervaren of onze rijschool Zoetermeer goed voelt. En de instructeur die je bij je proefles ontmoet, wordt jouw vaste rijinstructeur.

Rijbewijs halen in Zoetermeer
Een autorijbewijs of motorrijbewijs is het bewijs dat u een motorvoertuig mag besturen. Het is ook een identiteitsbewijs waarmee u zich in veel gevallen kunt identificeren.

Rijbewijs

Hoe lang is een autorijbewijs geldig? Maximaal 10 jaar.

Vanaf welke leeftijd mag je auto theorie doen? 16 jaar.

Je mag vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen.

Vanaf welke leeftijd mag je praktijkexamen doen? 17 jaar.

Op je 17e rijbewijs gehaald wettelijk verplicht onder begeleiding van een coach tot 18e.

Motorrijbewijs

Hoe lang is een motorrijbewijs geldig? Maximaal 10 jaar.

Vanaf welke leeftijd mag je motor theorie doen? 17 jaar.

Je mag vanaf 17 jaar beginnen met rijlessen.

Vanaf welke leeftijd mag je praktijkexamen doen? 18 jaar.

Leeftijd en motorrijbewijs
A1 categorie: 18 jaar en ouder. Maximaal vermogen 11 kW of 15 pk/125 cc

A2 categorie: 20 jaar en ouder. Maximaal vermogen 35 kW of 47 pk

A categorie: 24 jaar en ouder. (onbeperkt vermogen)

A-rijbewijs met code 80. Minimaal leeftijd 21 jaar.

CODE 80: haal je voor je 24ste je A motorrijbewijs. Dan krijg je code 80 op je rijbewijs. Na 2 jaar vervalt code 80 automatisch of wanneer je 24 wordt.

Rijschool in Zoetermeer

Onze verkeersschool is actief in Zoetermeer, Delft, Den Haag, Nootdorp, Voorburg, Leiden, Almere, Wassenaar en Rijswijk. Wil je autorijlessen volgen in Zoetermeer of één van de andere steden? Meld je dan snel aan. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende pakketten. Hierbij is het rijexamen altijd inbegrepen. En we gaan er niet van uit, maar mocht het toch nodig zijn, dan krijg je ook één herexamen gratis van ons met examen garantie.

CBR logo
2todrive logo
DigiD
Klantenvertellen

Beoordeling door klanten: 9.9/10 – 252 beoordelingen

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 133 beoordelingen
js_loader
Ga naar de bovenkant