Rhenenstraat 59, 2546 TR Den Haag

Rijschool Easydriving Den Haag

Welk pakket moet ik nemen?

De meeste leerlingen nemen het pakket 'Easy medium' met 30 rijlessen. Indien uit de proefles naar voren komt dat er sprake is van faalangst, adviseren we altijd om het pakket 'Easy XL' te kiezen. Dit pakket bestaat uit 40 rijlessen, hierdoor is er meer tijd om naar een examen toe te werken. Tijdens de proefles adviseert de instructeur welk pakket het beste bij jou past.


Moet ik direct een pakket kiezen?

Nee, dit hoeft niet. Wij vinden het belangrijk dat je na de proefles de tijd krijgt om goed na te denken over wat je wilt, en vooral hoe snel jij je rijbewijs in bezit wilt hebben. Gebruik deze tijd ook om bijvoorbeeld met je ouders te overleggen. Een dag na de proefrijles zullen wij jou bellen om te vragen of je door wilt gaan. Deze vrijblijvende manier in combinatie met onze prettige manier van lesgeven zorgt ervoor dat 99,5% van alle leerlingen ons aanbeveelt. Uiteraard is het altijd mogelijk om wel direct te beginnen met een pakket, des te sneller jij de weg op kunt.


Wanneer kan ik starten?

Wanneer jij wilt. Je kunt deze week al starten, maar later is natuurlijk ook prima. Wij hanteren een minimale leeftijd van 16,5 jaar.


Is het pakket inclusief examen?

Ja! De pakketprijzen zijn inclusief een praktijkexamen (t.w.v. €235). Eventuele herexamen(s) betalen wij ook voor jou.


Wat als ik mijn eerste examen niet haal?

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Geen probleem! Het volgende herexamen betalen wij. Het enige wat je afneemt zijn een paar losse rijlessen naar het herexamen toe. Dit is altijd nodig, omdat tijdens deze rijlessen extra wordt gewerkt aan het onderdeel waarop je bent gezakt. Op die manier weet je zeker dat je de volgende keer wel slaagt!


Hoe lang duurt een rijles?

Een rijles duurt bij ons altijd 60 minuten, in tegenstelling tot vrijwel alle andere rijscholen waar een rijles maar 50 minuten duurt. Hierdoor leer je bij Easydriving veel meer in een lesuur en kun je dus sneller je rijbewijs in bezit krijgen.


Wij zijn een snelgroeiende rijschool en behalve Den Haag en omgeving zullen wij snel gaan uitbreiden naar andere plaatsen. Houd onze website in de gaten!

Waarom nog meer voor rijschool Easydriving kiezen?

  •   In termijnen betalen is mogelijk
  •   Eén vaste instructeur
  •   Je wordt thuis opgehaald en weer afgezet
  •   99,5% van de leerlingen beveelt Easydriving aan
  •   Zeer hoog slagingspercentage