Rijschool Delft
Rijschool Delft

Rijschool Delft

Rijschool Delft aan het zoeken waar je jouw rijbewijs kunt halen? Kies ervoor om je rijlessen te volgen bij rijschool Easydriving in Delft. Elke rijles duurt 60 minuten, zo weet je zeker dat je het maximale uit je rijles kunt halen. Onze klanten zijn heel tevreden en beoordelen onze rijschool in Delft met een 9,6.

Een paar voordelen van autorijles nemen bij rijschool Easydriving: Hoog slagingspercentage, je mag in termijnen betalen en je hebt altijd één vaste rijinstructeur.

Snel en voordelig je rijbewijs halen?

Rijschool in Delft

Actie:€5,- korting per rijles€5,- korting per rijles

Autorijles

Zoek je een rijschool in Delft om jouw rijbewijs te halen? Meld je aan bij Rijschool Easydriving voor een proefles!

Motorrijles

Eenvoudig en voordelig je motorrijbewijs halen bij rijschool Easydriving in Delft en omgeving?

scooter

Scooterrijles

Zes dagen per week kun je bij onze rijschool in Delft scooterrijles volgen.

Rijlespakketten

Garantiepakket

Garantiepakket

 • 10 x rijles (60 min)

 • Inclusief rijexamen €289,-

 • Gratis herexamen t.w.v. €289,-

 • Gratis online theorie t.w.v. €59,-
 • Inclusief gratis proefles

999,-

€899,-

Motorrijbewijs

Motorrijbewijs

 • 12 x rijles (60 min)

 • AVD examen t.w.v. €299,-

 • AVB examen t.w.v. €199,-

 • Gratis AVB herexamen €199,-

 • Inclusief gratis proefles

1399,-

€999,-

Scooter rijbewijs

Scooter rijbewijs

 • 5 lesuren (60 min)
 • Praktijkexamen
 • Dagopleiding
 • Hoog slagingspercentage
 • Online theorie

429,-

€399,-

Rijbewijs vanaf 17 jaar

Wil je je rijbewijs in Delft snel halen of er juist wat langer over doen? Bij onze rijschool in Delft les je in je eigen tempo. Je kunt daarom kiezen uit drie verschillende rijlespakketten. Als je 17 jaar bent geworden, dan mag je ook praktijkexamen voor je rijbewijs doen. Als je bent geslaagd, dan mag je tot je 18e verjaardag samen met een coach rijden. We doen er natuurlijk alles aan dat je je rijbewijs in één keer haalt. Lukt dat niet? Niet getreurd: het eerste herexamen krijg je gratis van ons!

Rijles in je eigen tempo bij rijschool Delft

De meeste leerlingen moeten heel even wennen als ze weer in de auto zitten, maar omdat je een uur rijles hebt, heb je daar alle tijd voor. Lessen doen we namelijk op jouw tempo. En we sluiten ons graag aan bij jouw wensen voor je autorijles in Delft. Je hoeft geen enkele druk te voelen, want bij al onze pakketten voor rijles in Delft is het praktijkexamen en een herexamen inbegrepen. Daarnaast worden er verschillende hoeveelheden autorijlessen aangeboden. Heb je al ervaring met autorijden, omdat je eerder rijles hebt gehad? Of ben je niet zo zeker en denk je veel lessen nodig te hebben? Er is altijd een rijlespakket wat bij jou past.

Theoriecursus bij rijschool Delft

Natuurlijk kun je bij ons ook je theorie-examen voor je auto rijbewijs halen. Wij bieden hiervoor een Theoriecursus in één dag. Je mag al vanaf je 16e theorie-examen doen. Tijdens de theoriecursus in Delft leer je alle regels die je moet kennen om veilig deel te nemen aan het verkeer. Na een intensieve ochtend, waar je alles leert over de autotheorie, ben je rond 14:00 uur klaar om naar het CBR te gaan. ‘s Middags ga je weer naar huis met je theoriecertificaat! Je krijgt het direct mee als je bent geslaagd.

Schrijf je in voor een gratis proefles!

Autorijles

Op zoek naar een goede rijschool in Delft?

 • In eigen tempo
 • Flexibele rijles tijden
 • Eén vaste instructeur
 • 99,5% beveelt ons aan
 • Beoordeling van 9,6
 • Met examengarantie
 • Online theorie!
Betaalwijze Kosten
Proefles Gratis
iDeal Gratis
In termijnen Gratis
Bankoverschrijving Gratis
10 lessen vervolgpakket €540,-
Online theorie €59,-
losse rijles per 60 minuten €59,-
Praktijkexamen CBR €279,-
Tussentijdse toets €269,-
herexamen €0,-
Lestijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-21:00
Donderdag 09:00-21:00
Vrijdag 09:00-21:00
Zaterdag 09:00-21:00
Welke rijopleidingen kan ik volgen in Delft?

Bij rijschool Easydriving in Delft volg je de volgende rijopleidingen: auto, scooter, motor, taxi, aanhanger en theoriecursus.

Is het mogelijk om een gratis proefrijles te volgen?

Ja, de proefles kost eenmalig 30 euro, maar is gratis als je besluit om bij verkeersschool Easydriving in Delft te lessen. Dit wordt dan verrekend in jouw pakketprijs. Via onze website kun je je eenvoudig aanmelden voor een gratis proefles.

Kan ik rijlessen in mijn eigen tempo volgen?

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen rijles krijgen in hun eigen tempo en dat de rijlessen voldoen aan hun wensen. Hier houden onze rijinstructeurs dan ook altijd rekening mee.

Kan ik betalen in termijnen bij Easydriving?

Ja, bij rijschool Easydriving is het mogelijk om gespreid te betalen. Wij rekenen verder geen administratie- of inschrijfkosten.

Rijles in Delft bij rijschool Easydriving

Rijlessen volgen in Delft

Welkom bij rijschool Easydriving in Delft. Woon of studeer jij in Delft en wil je graag jouw rijbewijs behalen, dan doe je er goed aan om te kiezen voor Rijschool Delft. Door onze jarenlange ervaring en expertise, weten wij als geen ander wat het vereist om soepel het rijden onder de knie te krijgen. Wij hebben onze rijinstructeurs zorgvuldig geselecteerd zodat wij ook daadwerkelijk kunnen bieden wat wij beloven. Wij beloven leerzame rijlessen volledig in jouw tempo zodat ook jij binnen de kortste keren in het bezit bent van het gewilde roze pasje.

Snel je rijbewijs halen bij Easydriving

Autorijschool Delft

Het behalen van een rijbewijs is een spannende mijlpaal, één die nieuwe bestuurders vrijheid en onafhankelijkheid geeft. Helaas, komt dit ook met risico en gevaar. Onze missie is om beginnende bestuurders zo goed mogelijk voor te bereiden op het hectische verkeer. Het is niet moeilijk om iemand te leren auto rijden, de uitdaging is om iemand te leren veilig te rijden op drukke wegen met veel onvoorspelbare situaties. Rijschool Easydriving is de meest innovatieve rijschool met rijlessen in Delft, Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker en alle omliggende gebieden.

Rijschool in Delft

Onze rijschool Delft kan een uitgebreide cursus rijlessen aanbieden, zowel in een automaat als in handgeschakelde auto’s, om aan uw behoeften te voldoen. Grijp je kans om te profiteren van het hoogste niveau qua rij-instructeurs die u zullen helpen uw praktijkexamen meteen de eerste keer te behalen, zoals veel van onze voorgaande studenten. Onze rijschool Delft zal u voorzien van deskundige instructeurs om aan uw behoeften te voldoen. We hebben een breed scala aan rijervaring, gerenommeerde rij-instructeurs van alle leeftijden en achtergronden.

Rijschool Delft 2toDrive vanaf 16,5 jaar

Rijles Delft 2todrive

Je kunt bij ons auto rijlessen in Delft vanaf 16,5 jaar. Sinds de nieuwe wet 2toDrive mag je al rijexamen doen als je 17 jaar bent. Voor het theorie-examen geldt dat je 16 moet zijn. De coach met wie je rijdt vanaf het moment dat je bent geslaagd moet officieel worden aangemeld. Diegene krijgt dan ook een begeleiderspas, waarmee hij of zij kan bewijzen dat ‘ie jouw coach is. Ben je eindelijk 18 geworden, dan mag je direct zelfstandig rijden! Je hebt dan al veel rijervaring opgedaan.

Autorijles Delft

Onze ervaren rijinstructeurs kunnen dit als de beste aan jou overbrengen. Onze rijles is afgestemd op jou! Iedere student heeft een andere stijl en tempo om het rijden onder de knie te krijgen. We beginnen altijd met een gratis proefles, met een beoordeling van specifieke student. Wij zorgen er altijd voor dat de leerling kalm, zelfverzekerd en klaar is om te leren. We begrijpen en respecteren de behoeften van elke leerling.

CBR logo
2todrive logo
DigiD
Klantenvertellen

Beoordeling door klanten: 9.9/10 – 252 beoordelingen

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 133 beoordelingen
js_loader
Ga naar de bovenkant